1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

B's Strandappartementen gesloten

Geachte gast,

Vanwege de wereldwijde uitbreiding van de pandemie van het coronavirus is B's Strandappartementen gesloten tot en met 10 mei 2020. 

U kunt gewoon reserveren voor een verblijf na 10 mei. Mocht de situatie onverhoopt anders zijn na deze datum, dan zijn wij coulant ten aanzien van gemaakte reserveringen.

Voor vragen of informatie, kunt u ons een e-mail sturen: info@bommelje.nl 
Op deze manier kunnen wij u het snelst van dienst zijn en wij streven ernaar om u binnen 24 uur een passende reactie per e-mail terug te geven.

Heeft u een echt dringende vraag die niet kan wachten, neem dan telefonisch contact met ons op: + 31 (0) 118 – 58 16 84. Onze receptie is dagelijks geopend van 9:00 tot 17:00 uur. Wij vragen om uw begrip bij een iets langere wachttijd dan u van ons gewend bent.

Wij hopen u bij deze voldoende te hebben geïnformeerd en wensen iedereen heel veel sterkte toe! 
Graag tot snel!

Welkom bij
B's Strandappartementen

B's Strandappartementen biedt accommodatie in moderne en stijlvolle appartementen vlakbij het Domburgse strand. Na een heerlijke dag genieten van de omgeving trekt u zich terug in uw eigen trendy appartement. In hartje Domburg, net aan de rand van het gezellig centrum op nog geen 500 meter afstand van het strand, geniet u in alle rust en ruimte van uw verblijf.

Appartementen mét 4-sterren hotelfaciliteiten 

B’s Strandappartementen is onderdeel van Hotel Bommeljé: dit betekent genieten in uw privé-appartement én toch gebruik maken van 4-sterren hotelfaciliteiten. Dat is verblijven bij B’s Strandappartementen. U kunt eventueel ook gebruik maken van het ontbijt. Bekijk de faciliteiten die B's Strandappartementen biedt. 

We wensen u nu alvast een fijn verblijf,
namens het gehele team van B’s Strandappartementen.

Appartementen
Appartementen
Strandcabines
Strandcabines
Arrangementen
Arrangementen