1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Wellness

Op 900 meter afstand van het hotel vindt u Mezger Lodges Wellness. De wellness is exclusief toegankelijk voor de gasten van Mezger Lodges. Wel kunt u bij de wellness terecht voor een heerlijke schoonheidsbehandeling, massage of een andere behandeling. Er wordt gebruik gemaakt van kwalitatieve hoogstaande merken. Een weldaad voor lichaam en geest.

Mezger Lodges Wellness staat onder leiding van Milou Estelle van de Wal. Zij is bekend in de wereld van schoonheidsbehandelingen & visagie. Daarnaast heeft Milou ook een brede productkennis van het merk Rituals.

"Onze behandelingen geven de gasten het gevoel dat je mag verwachten bij een verblijf aan Domburg: ontspanning en weldaad. De inrichting van onze wellness straalt warmte en luxe uit en dat past bij de allure van Mezger Lodges”.

BEHANDELINGEN

HAMMAM
Beleef het traditionele Hammam ritueel welke al duizenden jaren oud is. Totale ontspanning door eeuwenoude technieken, warm water en een bijzondere zeepmassage in een speciaal ingerichte ruimte met verwarmde marmeren behandeltafels.

- Hammam behandeling 60 minuten

MASSAGE/ LICHAAMSBEHANDELING
Intens en puur ontspannen, voor lichaam en geest. Met een lichaamsbehandeling of massage maakt u uw verblijf nog aangenamer. Een uitgerust lichaam functioneert nu eenmaal beter.

- Tranquillity pro sleep massage 60 minuten
- Himalaya saltmassage 60 minuten
- Honing-lavendelpakking 45min

GEZICHTSBEHANDELING
U kunt verschillende heerlijke gezichtsbehandelingen ervaren. Onze deskundige schoonheidsspecialistes stemmen de behandeling volledig af op uw wensen en op de kenmerken van uw huid.

- Hydrating facial 45 min
- Remedy facial 45 min
- Aging facial double peel 45 min
- Aging facial double peel deluxe 65 min

Meer informatie & prijzen over de behandelingen leest u op de website van Mezger Lodges Wellness. De behandelingen zijn op afspraak en dienen gereserveerd te worden. Deze kunt u reserveren bij de receptie via de e-mail of telefoon.